skydawn.blogg.se

2014-03-30
14:43:38

Tor, Loke och Bele

jaha då har jag varit i farten igen ^^' denna gången blev det två frisiska sporthästar och alandusiern :P Tor är palominon, Loke är grullon och Bele är apolossan :3 (bele är fornnordiska för jätte)
gillade verkligen de här bilderna c: tog dock ett tag att få dom :P
Loke och Tor är ganska bra kompisar men dom är väldigt dryga mot varandra :P
det är storbrorsans jobb att hålla koll på dom, även om han blir ganska irreterad på dom :3
 
/isabella
2014-03-26
12:33:39

onsdags uppdatering

Hejsan!
Tre nya vackra hästar har kommit till Skördebygden. Du hittar dessa ståtliga springare på Ferdinand och Eddies hästmarknad, en ny kringresande marknad som just nu befinner sig på arenan vid Jorvikstallet.

Nya hästar:
- Tre underbara hästar har kommit till hästmarknaden i Jarlaheim, två ståtliga Frisiska sporthästar och en vacker Andalusier!

Vackra hästar!
Vackra hästar!

Hästmarknad:
- Ferdinand och Eddie driver en hästmarknad som de reser runt med på Jorvik. Just nu så har de anlänt till Jorvikstallet i Jarlaheim och slagit upp marknaden på arenan. Passa på att rida dit och kolla in den innan de reser vidare!

Nya uppdrag:
- Det kan vara slitigt att jobba på en hästmarknad, saker och ting går sönder när man är ute på vägarna och det är mycket som ska pysslas med. Rid till Hästmarknaden och se om du kan hjälpa Ferdinand och Eddie att landa i Skördebygden.

Ny butik:
- En ny butik med både kläder och utrustning har kommit till Ferdinands hästmarknad i Jorvikstallet.

Ferdinands hästmarknad.
2014-03-23
20:43:14

två nya änglar

jaha du har jag varit i farten igen som häst shoppare -.-' borde verkligen sluta köpa hästar och börja levla dom jag redan har..... (tror jag har 14 st tootalt nu) men aja :P, dom nya i familjen skydawn blev den lite gråsvarta ponnyn och den vita araben :3 nu saknar jsg bara två araber sen har jag alla xD men nu ska ni få se dom :3
smokehunter som kallas knatten och frostdancer som kallas cassie :3 har faktist en liten historia bakom namnen c: knatten stog på ett stall där jag hade min sommarhäst som hette cassie som var en arabkorsning men lite newforest :3 fast hennes nosrygg gick inte in lika mycket som det gör hoss renrasiga araber c:
själv har jag aldrig riktigt tyckt om ponnysarna men köpte han ändå c: hade den svarta innan men såldeden sen :P
mycket krut i en sån liten kropp :3
såg nästan inte vart jag tog vägen xD dom e så små (vilket e ganska uppenbart)
cassie som jag hade på sommar stället var lite flugskimmel men va jätte vacker, men aldrig ren dock x3
vi kallade henne även sagohästen c: hon hade lång vit och lite silvergrå man c:
saknar henne verkligen jätte mycket :'( men hoppas att hon i alla fall har det bra hoss sina nya ägare (efter att jag hade henne blev hon såld till en privat ryttare) man kunde vagt se att hon hade haft bläs och fyra strumpor när hon var yngre (skimmlar föds nämligen aldrig vita, utan bleknar med åren så vi tror att hon föddes som en fux eller brun)
 
/isabella