skydawn.blogg.se

2014-03-09
20:36:39

huvud uppdragen

tja! som många säkert längtar (jag med är inkluderad) så är det fortsättningen på huvud uppdragen i sso, eftersom man redan vet om att starshine är i gröndal skogen och att lisa är fast inne i grådags bergen så borde det ganska snart komma en fortsättning snart.
 
- Berättelsen kommer definitivt fortsätta här när spelarna bekantat sig mer med området och med de nya karaktärerna. Exakt hur och när storyn fortsätter där ska vi inte gå in på nu. Men jag tror att en del av de spelarna som spelat genom alla existerande uppdrag i huvudberättelsen kanske har en liten aning om vad som kommer att ske där.... 

- Visst har ni varit nyfikna på att lära känna invånarna i Skördebygden lite bättre? Rid och prata med Jill i Jarlaheim, mystiska saker sker i Skördebygden och hon har något spännande att berätta. Vill du hjälpa till och reda ut mysteriet?
 
dom skriver också när vi har bekantat oss med invårnarna i sb så kommer också huvud berättelsen att fortsätta, vi fick också reda på att justin moorland (som nu är en av mörkerryttarna(spoiler alert!) längtar hem till som pappa thomas moorland, och med tanke på att vi nu också kan hålla på med att stänga sprickor som va den senaste uppdateringen till huvud berättelsen så borde de flesta antingen vara populär eller beundrad med dom nu. så enligt mig så (kanske) kommer en uppdatering komma nu i slutet av mars, någon gång i april eller i brjan av maj månad. ni får gärna dela med er om vad ni tror kommer att hända nere i kommentars fältet eller inne på sso.
 
 
/isabella
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: